11.10.07

Jag & bloggen

Jag har blivit så usel på att blogga och gör det numera så sällan att jag har börjat fundera på att helt sluta. En gång i tiden fyllde bloggen någon slags funktion, den hjälpte mig att sortera mina minnen från Chile. Nu när jag är hemma är bloggbehovet inte lika starkt och den lilla tid jag har lägger jag helst på annat. Kanske kommer jag att fortsätta blogga då och då, eller så slutar jag helt. Jag får se vad jag känner för.

3 kommentarer:

Pumita sa...

Slutar helt? Det hoppas jag verkligen att du inte menar. Jo, jag förstår också... man har ju sina "ups and downs" när det gäller bloggande och det får ganska ofta stå åt sidan när mycket annat pockar på ens uppmärksamhet. Har faktiskt tänkt samma tanke några gånger nu under hösten men det är svårt att slita sig. Ibland undrar jag också vad bloggen fyller för funktion egentligen och tänker att jag kanske borde "leva livet" istället för att sitta framför datorn och knappa.

Du ska veta att jag uppskattar din blogg, vad du än bestämmer dig för. Ha det! :)

Thérèse sa...

Instämmer med Pumita. Jag hoppas verkligen inte du slutar helt för jag uppskattar din blogg mycket och läser allt du skriver.

Samtidigt förstår jag dig. Jag tycker det är väldigt mycket svårare att blogga sen jag flyttade hem till Sverige och dessutom har jag mindre tid nu. I Madrid kunde jag skriva om helt vanliga grejer men här känns det mer som jag måste komma på något speciellt för att skriva om hur man handlar på ICA och Konsum blir ju inte så spännande.

Fast jag tycker inte du ska sluta helt. Skriv när du känner för det eller kommer på något eller visa bilder från Chile och Peru då och då. Du skriver bra och intressant och brukar visa fina bilder.

Kram

Nadia sa...

Pumita: Ja, precis så är det. Just nu har jag såmycket annat som upptar min tid och mina tankar att bloggandet får kliva åt sidan. Samtidigt känns det ganska meningslöst att ha en blogg och skriva en gång i veckan. Men vi får väl se hur det blir, jag har ju trots allt bloggat rätt länge så att sluta helt kanske blir svårt! ;)

Therese: Ja, jag känner både att jag helt plötsligt har väldigt mycket mindre tid och idéer. Svårt det där. Men bloggandet går ju ivågor, jag kommer säkert hålla igång bloggen på sparlåga ett bra tag innan jag (eventuellt) lägger ned bloggandet helt.