24.6.07

Sommarpratare

Sveriges radio lysssnar jag mycket på så snart jag har tid och tillfälle. Sommarpratarna är förstås extra trevligt att ha på i bakgrunden medan händerna är syselsatta med något annat. Tyvärr missade jag året första sommarpratare Ulf Lundell igår. Idag skall jag lyssna på Mark Levengood och imorgon vill jag för allt i världen inte missa Anna-Karin Gauding, biståndsarbetare i Sydamerika och bosatt i Santiago de Chile. Spännande!

10 kommentarer:

Pumita sa...

Neeej, Gauding hade jag gärna lyssnat på men kan inte imorgon. :(

Nadia sa...

Kanske hinner du lyssna till reprisen på kvällen?

Pumita sa...

Hur dags går den?

Nadia sa...

Klockan kvart över tio på kvällen.

Pumita sa...

Då får jag sikta in mig på den. Tack för tipset! :)

Thérèse sa...

Man kan ju lyssna på webben när man har tid om man missar någon. Jag har verkligen varit dålig på att kolla årets sommarpratare men Anna-Karin Gauding lät ju spännande. Måste jag försöka lyssna på

Nadia sa...

Att jag inte tänkte på webben, det mest uppenbara :)
Själv har jag faktiskt klippt ur en lista i tidningen på årets sommmarpratare så jag skall försöka pricka in dem jag är mest intresserad av.

Pumita sa...

Jag lyssnade och det var jättekul och intressant. Det var bara det att jag låg i sängen så jag tror att jag slumrade till två gånger (för trött efter jobbet). Vilken tur att webben finns!

Nadia sa...

Intressant var det, tyckte dock att Gauding var lite väl stel. "sådär" blir nog mitt betyg. Men visst är det bra med webben, tycker sommar är trevligt att lyssna på när man har en stund över.

Pumita sa...

Håller med dig. Det hördes att hon inte är van vid att prata i radio. Jag var ändå så intresserad av det hon sa så jag hade överseende med det. Och så var jag trött också...