1.3.09

Istället för bokklubb - vinklubb


När jag var liten var jag medlem i ett antal olika bokklubbar. Jag tyckte alltid att det var lika spännande att springa till posten och ur paketet plocka fram en bok som jag under de följande dagarna sedan snabbt slukade.
Förmodligen finns det bokklubbar även i Chile även om jag inte känner till några. Vad jag däremot känner till och är medlem i är en vinklubb, en alldeles ypperlig idé.
Varje månad kommer posten till mig med ett stort paket innehållande tre olika vinflaskor. Ofta är det lite mer exklusiva viner som skiljer sig från dom man hittar snabbköpet. Och det är med samma spänning och förtjusning jag kände när jag öppnade mina bokpaket som den månatliga vinlådan öppnas.

3 kommentarer:

Pumita sa...

Vilken rolig idé! Men det gäller också att man "dricker det mesta". Jag är lite kinkig så jag är osäker på om det skulle funka för mig.

Sara sa...

Oj, vad roligt! Då kanske man lär sig lite om vinet också? Skoj!

Nadia sa...

Pumita; Jättebra idé! Jag tycker dock det funkar ganska bra. Har ännu inte fått ngt vin som varit odrickbart :) Det roliga är ju förstås också att man upptäcker nya viner som man kanske inte hade provat annars.

Sara; Jadå, det medföljer ett glassigt magasin med information om vinerna samt annat i mat- och vinväg. Jättetrevligt att få hem lådan är det.