9.7.08

Renovering

Min blogg skulle behöva en renovering. Jag har varit ganska trött på den ganska länge nu. Ännu tröttare blev jag när jag lade märke till att profilbilden samt alla länkar har hamnat längst ned på sidan. Något som jag inte noterade förrän för en vecka sedan. När jag surfar på min Mac ser sidan nämligen helt okej ut.
Fast egentligen har jag varken tid, energi eller kunskap för att ge bloggen ett ansiktslyft. Så den får nog se ut så här ett tag till.

5 kommentarer:

nina sa...

Men vad konstigt... Sidan ser helt ok ut för mig, med profilbilden längst upp och länkar under. Jag har en vanlig PC och har kollat med både Explorer och Firefox.

Thérèse sa...

Instämmer med Nina , jag har också en vanlig PC och sidan ser helt ok ut både när jag kollar med firefox och explorer

Pumita sa...

Hos mig hamnar profilen, länklista osv. längst ner till höger under alla inläggen. Men det stör mig inte så mycket eftersom jag läser via Google Reader. Behöver jag komma åt en etikett får jag scrolla men det är det lilla.

Nadia sa...

Nu har jag testat att surfa från mina systrars PC:ar, på den ena ser det helt ok ut och på den andra halkar länkar och annat längst ned på sidan. Skumt, får nog forska vidare i det här.

Pumita sa...

På tal om nåt helt annat: Hur länge tänkte du vara i Chile? Ska du till Santiago eller kommer du att åka runt?