3.1.07

Just nu....

... är jag grymt sugen på en pisco sour. Det vattnas i munnen på mig bara vid blotta tanken på att få ta en klunk ur detta inbjudande glas.



Uppdatering ca 45 minuter efter att inlägget postats:

Alkisvarning?

9 kommentarer:

Johan T sa...

åh, snart kan jag också dricka pisco sour! Pisco peruano! :)

Anonym sa...

Mmmm, det ser jättegott ut. Vad är det för nåt?

Nadia sa...

Blev du sugen nu eller? ;)

Nadia sa...

Johanna: Pisco sour, Chiles (& Perus) nationaldrink. Den godaste drink jag druckit! Gjord på citroner eller lime, socker, alkohol(pisco) och äggvita. Varken för sött eller för surt. Bara helt underbart gott!

Pumita sa...

Tänk att jag missade den i Peru. Hur kan man vara så klantig! :(
Men kan den verkligen vara godare än en mojito?! ;)

Nadia sa...

Jag skulle säga att det nästan är värt att åka tillbaka om så bara för att prova pisco sour. Det är verkligen gudomligt gott. Och ja, tyvärr till och med godare än mojito!

Anonym sa...

Åh, det lät jättejättegott. Jag kommer snart och hälsar på och dricker Pisco sour och badar i poolen. Och använder solskyddsfaktor 30. :)

Nadia sa...

Johanna: Du är så välkommen!:) Som jag sa till Pumans dotter, bara att få smaka piscosour är faktiskt värt de dyra biljettpengarna.

Patricia sa...

ÅHHHHHHH VAD GOTT!!!!!!!!

Pisco sour och Caipirihña är de bästa drickarna jag vet!!! Vad jag längtar efter att dricka dem igen (egentligen vilken drink som helst nu när jag inte druckit en droppe alkohol på evigheters evighet). När jag kan dricka igen ska jag blanda en pisco och en caipirihña!!! *längtar*