15.8.08

Nu är det klart

I början av oktober kommer jag att resa till Chile, via Tyskland och Brasilien. Trots att jag har flugit hur många gånger som helst innan är jag nu jättenervös. Kommer hälften av alla nödvändigheter glömmas kvar hemma? Och mest intressant av allt, kommer jag lyckas hålla Lillprinsen nöjd och glad under hela resan?

10 kommentarer:

Thérèse sa...

Va kul! hoppas att du fortsätter skriva och berätta om Chile här på bloggen när du är där.

Nadia sa...

Bloggande från Chile garanteras!;)

Thérèse sa...

Tack , då är jag nöjd :)

Sara sa...

Jag fick precis ett tips om att flyga långt med en bebis, och det är bra om han har något att suga eller tugga på. Det har samma effekt som tuggummituggande för öronen.

Vi funderar på att åka till Chile någon gång under nästa år, eftersom vi har vänner där, så jag kommer hungrigt läsa om både Chile och om att resa med bebis!

Pumita sa...

resa till Chile, via Tyskland och Brasilien... precis som jag. :)

Lisa Christensen sa...

Vad kul! Ser framemot att läsa om era äventyr i Chile.

Pumita sa...

Vad kuuuul! (Nu kan jag skriva "på riktigt" igen.) Ni verkar ha samma route som jag, nästan. Jag flyger via Tyskland och Brasilien till Buenos Aires och hem från Santiago via Brasilien och UK.

Nadia sa...

sara: Det blir nog rapporter både om Chile och att resa med bebis, så var lugn!:)

Jag har läst allt som går att läsa på nätet om att flyga med små barn och har också läst det där med att låta dem suga på nappflaska. Hoppas det hjälper

Lisa: Du är välkommen med på färden via bloggen!

Pumita: ja, jag är lite nervvös, speciellt för mellanlandningen i Sao paulo. Jag har varit där förr och det är ju Sydamerikas största flygplats. Dessutom är det svårt att veta hur man skall klä lillprinsen, är ju rätt varmt i Brasilien, även på flygplatsen

Anonym sa...

Gud vad roligt att ni ska åka iväg! Chile-med-bäbis-rapporter kommer vara eftertraktade. ;)

Nadia sa...

Kul att du "hänger med" på resan! ;)