11.11.08

Stekande hett

Sommaren har kommit till Santiago. Trettio grader i skuggan och jag stryker längst husväggarna för att söka skugga medans hjärnan kokar.
Hettan tycks ha spridits till bloggen som just nu lider av torka, och jag är upptagen med funderingar kring viktiga extensiella frågor som varför jag överhuvudtaget bloggar.

5 kommentarer:

Thérèse sa...

Åh vad härligt , kan du inte skicka hit lite värme? Idag har det varit regnigt och kallt och typiskt trist novemberväder och jag har längtat till varmare platser.

Jag förstår dig för jag får ibland samma tankar och undrar varför jag överhuvudtaget bloggar. Vissa perioder har jag tänkt sluta men sen kommer alltid lusten och idéer till inlägg. Ibland tycker jag att det tar för mycket tid och att jag sitter med bloggen trots att jag har annat som borde göras. Så gillar jag att ha kontakt och diskutera med mina bloggkompisar. Jag tycker du skriver roligt och intressant och det är kul att lära sig mer om Chile så jag hoppas du fortsätter blogga. Men en paus då och då är nog aldrig fel så man hittat tillbaka till lusten att blogga igen.

Anna sa...

Du kan skicka mig lite värme också! Du bloggar dels för att jag ska kunna följa ert äventyr och dels för att jag ska längta ordentligt till Chile och tänka och reflektera över både Sverige och Chile. Det tycker jag är goda skäl så snälla sluta inte. Hälsa en något partisk Anna

Nadia sa...

Therese: Jag gillar ju varme men nu har jag sa det racker och blir over sa visst kan jag skicka lite till dig ;)

Att ha lite bloggkriser da och da verkar hora till bloggandet. For mig brukar lusten att blogga alltid komma tillbaka efter ett tag. Man blir ju lite beroende darfor funderar jag inte direkt pa att lagga ned. Tycker bara det ar lite trakigt att blogga nu av olika anledningar.

Anna: Tack for att du paminde mig ;)
Och nej, som sagt jag funderar inte pa att lagga ned. Ar bara lite allmant trott pa bloggen

Lisa Christensen sa...

Hoppas att du inte slutar blogga! Men jag har samma existentiella funderingar... Överväger att sluta, det tar så mycket tid nu när jag har Julie. Vi får se.

Ha det så bra i Chile!

Nadia sa...

Forstar dig. Jag tycker ocksa att bloggandet tar lite for mkt tid nar man har en liten att ta hand om. Fast samtidigt bloggar jag ju for att det ar kul och gor det mest nar prinsen sover.